fensterband innen

вътрешна лента за прозорци с различни варианти на самозалепване  


Вътрешната лента за прозорци DE & BG DiCHT се състои от самозалепващ се флис композит с 1 самозалепваща се лента, която може да се измаже по цялата повърхност, по избор каширана с бутилови ленти от едната или двете страни. Вътрешната лента за прозорци се използва за бързо и безопасно вътрешно, херметично и парозадържащо уплътняване на връзките на прозорците и може да се използва и като вътрешно уплътнение, което може да се измаже. Върху силно порести основи препоръчваме първи слой бутилов и битумен грунд, ако се използва бутил за залепване.

външна лента за прозорци

Филтър
Лента за прозорци INSIDE, червена, пълна фл. SK, 25m
широчина : 150 mm
Лентата за свързване на прозорци INSIDE, червена, пълен фланец. SK, 25 mЛентата за свързване на прозорци отвътре се състои от композит от мазилка с 1 SK лента, по избор ламинирана с бутилови ленти от едната страна или последователно. Вътрешната свързваща лента се използва за бързо и сигурно вътрешно, въздухонепроницаемо и паронепроницаемо уплътняване на съединителните фуги на прозорците и може да се използва и като вътрешно уплътнение, което може да се измаже. При силно порьозни основи препоръчваме грундиране с грунд за бутил и битум, когато се лепи с бутил. Инструкции за инсталиране на лентата за прозорец INSIDE, червена, пълен слой. SK, 25m Всички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите на прозорците или непрекъснатите жлебове в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да бъдат чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, устойчив на дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото върху прозореца 15 mm, върху стената - най-малко 30 mm. Уплътнителната лента трябва да бъде достатъчно свързана със зидарията в зоната на последващото мазилково покритие (правило: най-малко 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 парче (2,84 лв.* / 1 парче)

Варианти от 37,44 лв.*
71,05 лв.*
Лента за прозорци INSIDE, червена, пълна фл. SK, сменяем, 25 м
широчина : 300 mm
Фолио за свързване на прозорци INSIDE, червено, пълноцветно. SK, сменяема, 25 мЛентата за свързване на прозорци от вътрешната страна се състои от измазващ се вълнен композит с 1 SK лента, по избор ламинирана с бутилови ленти от едната страна или редуващи се. Вътрешната лента за свързване на прозорци се използва за бързо и сигурно вътрешно, въздухонепроницаемо и паронепроницаемо уплътняване на съединителните фуги на прозорците и може да се използва и като вътрешно уплътнение, което може да се измаже. При силно порьозни основи препоръчваме грундиране с грунд за бутил и битум, когато се лепи с бутил. Инструкции за инсталиране Фолио за прозоречен сайдинг INSIDE, червено, пълноцветно. SK, сменяем, 25 м Всички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите или непрекъснатите канали в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да бъдат чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, устойчив на дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото върху прозореца 15 mm, върху стената - най-малко 30 mm. Уплътнителната лента трябва да бъде достатъчно свързана със зидарията в зоната на последващото мазилково покритие (правило: най-малко 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 парче (5,57 лв.* / 1 парче)

Варианти от 42,73 лв.*
139,26 лв.*
Лентата за свързване на прозорци INSIDE, червена 1 SK, 25m
широчина : 200 mm
Лентата за прозорци INSIDE, червена 1 SK, 25mЛентата за свързване на прозорци от вътрешната страна се състои от измазващ се вълнен композит с 1 SK лента, по избор ламинирана с бутилови ленти от едната страна или редуващи се. Вътрешната лента за свързване на прозорци се използва за бързо и сигурно вътрешно, въздухонепроницаемо и паронепроницаемо уплътняване на съединителните фуги на прозорците и може да се използва и като вътрешно уплътнение, което може да се измаже. При силно порьозни основи препоръчваме грундиране с грунд за бутил и битум при лепене с бутил. Инструкции за монтаж Лента за прозорци INSIDE, червена 1 SK, 25m Всички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите или непрекъснатите канали в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да бъдат чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, устойчив на дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото върху прозореца 15 mm, върху стената - най-малко 30 mm. Уплътнителната лента трябва да бъде достатъчно свързана със зидарията в зоната на последващото мазилково покритие (правило: най-малко 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 m (1,64 лв.* / 1 m)

Варианти от 24,11 лв.*
40,96 лв.*