Силикон Ramsauer в много различни цветове


Уплътнителите Ramsauer вече могат да бъдат намерени в категорията Уплътнители Ramsauer . Тъй като сме убедени в качеството на уплътнителите Ramsauer, ние ще разширяваме категорията стъпка по стъпка. Кликнете върху бутона, за да отидете в категорията:

Ramsauer Dichtstoffe

Филтър
DRG Спрей лепило/грунд 500ml
DRG Spray Adhesive 2000 е високоефективно лепило, което се разпръсква чрез спрей и е чувствително на натиск.Предимства на продуктаРазпръскващото се лепило е силно самозалепващо се, бързосъхнещо и има висока устойчивост на стареене. Въртящата се дюза за различни ъгли на пръскане осигурява удобно приложение.ПриложенияЗа залепване на текстил, вълна, хартия, снимки, картон, дърво, кожа и различни пластмаси. Особено подходящ за използване в автомобилната индустрия, в работилници, в шкафове за управление и вентилационни системи и др.Характеристики на продуктаСилно самозалепващ се Удобно приложение Минимално време за съхнене Въртяща се дюза за различни ъгли на пръскане

Съдържание: 0.5 литър (47,04 лв.* / 1 литър)

23,52 лв.*
DRG-Plast FK синьо 310мл с накрайник с клипс
DRGplast FKDRGplast FK е готово за употреба трайно пластично лепило/уплътнител без разтворители, с ниска миризма, влагоустойчиво, тиксотропно, с висока първоначална лепливост и допълнителни свойства за запълване на фуги и уплътняване. DRGplast FK образува въздухо-, ветро- и дъждоустойчив лепилен/ уплътнителен филм в съответствие с изискванията за херметичност на EnEV 2002 и DIN 4108-7.

Съдържание: 0.31 литър (24,65 лв.* / 1 литър)

7,64 лв.*
DRG-UNI Грунд 5 литра
DRG-PrimerDRG-Primer е висококачествен грунд от синтетична смола, съдържащ разтворител, който се използва за подготовка на основата, за да се оптимизира залепването на самозалепващи ленти, студени самозалепващи се покривни мембрани и др.Може да се използва върху всички абсорбиращи, минерални основи, като бетон, тухли, дърво и др.Предимства пред битумния грунд: устойчив на температури до 100°С и може да се нанася и при -10°С; прониква до 3 мм в повърхността и образува здрава връзка между материалите и лепилото; бързо съхнене: през лятото около 10 минути, през зимата 30 ? 45 минути.Свойства и предимства на продуктасилно увеличаване на адхезионния мост може да се нанася от -10°С устойчив до + 100°С бързо съхнене и икономична употреба особено препоръчително през зимата

Съдържание: 5 литър (45,08 лв.* / 1 литър)

225,40 лв.*
Уплътнение за месене Ramoflex 832, 215g
POLYISOBUTYLEN 832 RAMOFLEX KNETDICHTUNG е самозалепващ се, формообразуващ се и не свиващ се уплътнител за месене. Той не съдържа корозивни компоненти. Не съдържа разтворители, трайно пластичен и устойчив на стареене.Използва се за уплътняване на тръбни отвори, пукнатини, в алуминиеви и метални конструкции, ламаринени конструкции, конструкции на автомобили и ремаркета, електрически и санитарни приложения, както и стъклени конструкции.

Съдържание: 0.215 килограм (911,53 лв.* / 1 килограм)

195,98 лв.*