fensterband

Варио лента за прозорци отвътре и отвън


Варио лента за прозорци отвътре и отвън

Варио уплътнителна лента за прозорци с различни варианти на самозалепване от вътрешната страна и от външната страна. Въпреки това, ако искате лента, която е само за употреба отвън, тук ще намерите подходящата.


Филтър
Лента за прозорци VARIO, бяла, 1 SK, 25 м
широчина : 150 mm
Лента за прозорци VARIO, бяла, 1 SK, 25 мЛентата за прозорци VARIO, бяла, 1 SK, 25 m се използва за уплътняване на съединителната фуга на прозореца. Благодарение на променливата стойност на Sd това фолио може да се използва за интериорни и екстериорни приложения. Области на приложение: Уплътняване на прозорци и врати на открито и закрито. Инструкции за монтаж Лентата за прозорци VARIO, бяла, 1 SK, 25 м Всички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите или непрекъснатите канали в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да бъдат чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, устойчив на дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото върху прозореца 15 mm, върху стената - най-малко 30 mm. Уплътнителната лента трябва да бъде достатъчно свързана със зидарията в зоната на последващото мазилково покритие (правило: най-малко 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 m (1,48 лв.* / 1 m)

Варианти от 25,77 лв.*
36,95 лв.*
Панти за прозорци VARIO, бели, пълно стъкло. SK, сменяем, 25 м
широчина : 70 mm
Панти за прозорци VARIO, бели, пълно стъкло. SK, сменяем, 25 мЛента за прозорци VARIO, бяла, пълноцветна. SK, сменяема, 25 m се използва за уплътняване на съединителната фуга на прозореца. Благодарение на променливата стойност на Sd това фолио може да се използва за интериорни и екстериорни приложения. Области на приложение: Уплътняване на прозорци и врати на открито и закрито. Инструкции за монтаж Лента за прозорци VARIO, бяла, за цяла повърхност, SK, сменяема, 25 мм. SK, сменяем, 25 м Всички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите или непрекъснатите канали в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да бъдат чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, устойчив на дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото върху прозореца 15 mm, върху стената - най-малко 30 mm. Уплътнителната лента трябва да бъде достатъчно свързана със зидарията в зоната на последващото мазилково покритие (правило: най-малко 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 m (1,78 лв.* / 1 m)

44,39 лв.*
Панти за прозорци VARIO, бели, пълно стъкло. SK, 25m
широчина : 70 mm
Фолио за прозорци VARIO, бяло, пълно стъкло. SK, 25mФолиото за свързване на прозорци VARIO се използва за уплътняване на съединителната фуга на прозореца. Благодарение на променливата Sd-стойност това фолио може да се използва на закрито и на открито. Области на приложение: Уплътняване на прозорци и врати на открито и закрито.Инструкции за монтаж Фолио за прозорци VARIO, бяло, за цяла повърхност. SK, 25mВсички отвори в профилите, напр. отрязаните ръбове на надстройките и профилите на первазите на прозорците или непрекъснатите жлебове в прикрепените ролетни кутии, трябва да бъдат запечатани с уплътнител. Повърхностите, които трябва да бъдат залепени към рамката и зидарията, трябва да са чисти и сухи, без прах, мазнини и разделителни вещества (например при нови пластмасови профили). Повърхностното покритие на дървените прозорци трябва да е отпреди няколко дни, тъй като разтворителите, които в противен случай все още се отделят, могат да намалят адхезията на лентата. Ако е необходимо, отстранете замърсяването с почистващи препарати, които разтварят мазнини. Уверете се, че материалът е съвместим. В случай на силно абсорбиращи, шлайфащи основи, предварително обработете строителната конструкция с препарат за подобряване на адхезията, например DRG Spray Primer, DRG Spray Adhesive или Primer Solvent Free. В случай на пробиви в зидарията трябва отново да се нанесе чист гладък слой. При залепването лентите трябва да се поставят върху рамката без гънки, успоредно и да се притискат непрекъснато. Оставете лентите да се припокриват в ъглите и ги залепете по начин, който не пропуска дъжд или въздух. Абсорбирането на движението трябва да се осигури чрез образуване на достатъчно контури в областта на съединителната фуга. Минимална ширина на лепилото за прозореца 15 mm, за стената поне 30 mm Уплътнителната лента трябва да е достатъчно залепена към зидарията в областта на последващото мазилно покритие (правило: поне 75 % от контактната площ).

Съдържание: 25 m (1,56 лв.* / 1 m)

39,10 лв.*